WELCOME TO MY BEAUTY UNIVERSE!

INTRODUKTION_MIA

Kære alle,

Når du læser dette, har du allerede klikket dig vej ind til mit lille univers ? hvilket betyder at jeg er dig utroligt taknemmelig! For efter mange år inden for beauty branchen, har jeg valgt at gå 100 % selvstændigt, hvilket har ført til denne blog.

Mit formål med bloggen er, at jeg kan dele ud af mine egne personlige erfaringer, samt min professionelle viden indenfor alt med beauty. Derfor vil du dagligt kunne læse om forskellige behandlinger eller produkter jeg har testet, mine personlige anbefalinger, finde beauty talks med kendte ansigter eller se en af mine mange video tutorials som jeg vil linke fra min YouTube kanal.

Jeg bobler over med alt min viden og alt det nye indenfor skønhedsbranchen, efter en masse år som uddannet makeup artist og i magasin branchen som skønhedsskribent, som jeg utroligt gerne vil dele med jer alle ..

Derfor håber jeg at i vil blive en del af mit beauty univers og dykke ned i det sammen med mig!

Enjoy!

x M

__________

Dear everyone,

If you read this, it means that you?ve already clicked yourself your way in to my little universe ? which means, that I?m forever grateful! After a long time working in the beauty industry, I?ve chosen to be 100% independent, which have made me make this blog.

My goal with this blog is to share all of my personal experiences and professional knowledge within beauty, with you guys. This means, that daily you?ll have the opportunity to read about everything from beauty treatments, products I?ve tested or that I recommend, read interviews with known faces or you can watch one of my many video tutorials, which ill link here from my YouTube channel.

I?m so excited about beauty and I?ve too much knowledge and experience to just keep it to myself. So after all these years in the beauty industry and working for fashion magazines, I want to share all of this with you.

Therefore I hope that you want to be a part of my beauty universe, and dive into this crazy adventure with me!

Enjoy!

x M

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Welcome