Nudes for the Nails

BEAUTY NEWS: A Hint of Summer

RUDOLPH_SUMMER3 RUDOLPH_SUMMER2 RUDOLPH_SUMMER4Photos by me / Mia Due

Rudolph Care has just added a little darling to their organic beauty products. These products are some of my favorite, when it comes to using organic and sustainable products – they really do somethin good for you .. and they don’t smell like old dog hair. (Which I think most organic products does)

Anyone who knows me, know that I loooove a good glow – the right bronzed shade in my skin. Therefore I got super excited when I got this little baby in my hands. A few magical drops of this super light formula, will give you just the right hint of summer!
The good thing is, that you can costumize your color and at the same time just build up a darker shade, by using the product a few times a week.

THIS IS HOW YOU DO:
Use your favorite bodylotion or facecream – and add the drops. You use 1-2 drops for the face, and about 4-6 for the whole body. Let your body dry before putting on your clothes and remember always to wash your hands after … You don’t wanna have alien hands, do you?

I’ll post some photos of the results later this week!

They’ll lauch in April – and the price is 345 DKK for 50 ml.
I’ll post a link as soon as they’re online!

x M

Leave a comment

  • Mie

    Jeg er spændt på at høre om resultatet 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Den er faktisk virkelig god – den giver en super fin glød som du selv kan bygge op! Eneste minus, som lidt er en ting efter smag – men jeg er ikke så god til at man ikke kan se selve farven når man påfører. Det kan gøre at jeg “misser” steder på kroppen eller får en stribe. Men det her er blot hvis du bruger rigtig mange dråber farve at der vil være stor kontrast. Som en almindelig dagscreme/body lotion er den helt perfekt og giver bare en naturlig glød som er 1-2 nuancer mørkere end din egen hudfarve! WIN 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nudes for the Nails